Dag 33: Fra Lemonsjø til matorgie på Otta

P1020276.JPG

P1020280

Stiv kuling hindret ikke oss i å gi full gass ned i Gudbrandsdalen og videre til Otta. Vi fulgte løypenettet fra Lemonsjø ca 14 km og gikk videre på føttene. Først fikk vi noen bratte bakker ned til Lalm. Videre tok vi baksidevegen til Otta. Det ble 37 km rett øst.

P1020282

Det var ikke den mest spennende dagsetappen, men vi var utrolig lykkelig da vi endelig kom til Otta. Vi sjekka inn på Thon hotell Otta og etter en dusj bar det rett på Pillarguri cafe der vi bestilte pizza og øl. Etterpå måtte vi på Rema for å handle frukt, smågotter, brus, kaker…. Det var nesten ikke grenser, og det meste gikk ned. Vi når stadig nye høyder for hva vi klarer å sette til livs.

P1020283

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s