Om oss

97EAF146-734C-4E69-874C-CE14F95DCAB6

Denne bloggen ble i utgangspunktet laget for at familien og andre som ønsket skulle kunne følge oss på vår tur fra Lindesnes til Nordkapp i 2018/2019. I ettertid har jeg også lagt ut blogger fra andre turer og fra DNT turer jeg har deltatt på.

Jeg håper bloggen kan bidra til å dele erfaringer og kanskje inspirere noen til å utforske friluftlivet eller følge sine drømmer. Man trenger ikke å gå Norge på langs for å få fantastiske naturopplevelser, avkobling eller trim. Naturen passer for alle, og kan nytes på mange ulike måter.

Selv om turen fra Lindesnes til Nordkapp gav oss både utfordringer, frustrasjon og motstand gav det mersmak. Vi vil gå flere lange turer. Nå har vi bestemt oss for å reise tilbake til Nordkapp for å ta fatt på E1 ruta som går fra Nordkapp til Sicilia. 8000 km skal gjennomføres etappevis når vi har ferie. Vi gleder oss og for de som ønsker kan turen følges på denne bloggen.

IMG_3159
På Oksskolten 2016

Bergit

Jeg er 52 år, gift med Per og er mor til 3 kjekke gutter, Sondre, Birk og Brage. I tillegg er jeg matmor til 2 polarhunder, Nuuk og Dakota. Per og jeg bor i Dalsgrenda i Mo i Rana. På fritiden er jeg blandt annet turleder i Polarsirkelen Turlag. Jeg ser på meg selv som en vanlig dame som er over middelse intressert i tur og hund.

Per
Per på tur ned fra Fannaråkhytta 2016

Per

Per er 58 år og jobber som energiteknikker på Mo Industripark. Han er sta, sterk, lojal og liker å jobbe. Per er også i stand til å reparere det meste. Det er egenskaper som kommer godt med på tur.

Nuuk.jpg
Nuuk

Nuuk

Nuuk er 7 år og er av hunderasen Alaska Malamut. Han er sjarmerende, rolig og en trofast hund med stor trekkraft.

Dakota 26.05.16
Dakota som valp

Dakota

Dakota kom til oss i mai i 2016 og er også en Alaska Malamut. Hun er en glad og energisk energibunt som ikke gir seg så lett.