Om oss

97EAF146-734C-4E69-874C-CE14F95DCAB6

Denne bloggen ble i utgangspunktet laget for at familien og andre som ønsket skulle kunne følge oss på vår tur fra Lindesnes til Nordkapp i 2018/2019. Etter Norge på langs har jeg fortsatt å blogge om andre turer vi har hatt, og om det neste store prosjektet vårt, Europa på langs i etapper.

Jeg håper bloggen kan bidra til å dele erfaringer og kanskje inspirere noen til å utforske friluftslivet eller følge sine drømmer. Man trenger ikke å gå Norge på langs for å få fantastiske naturopplevelser, avkobling eller trim. Naturen passer for alle, og kan nytes på mange ulike måter.

Selv om turen fra Lindesnes til Nordkapp gav oss både utfordringer, frustrasjon og motstand fikk vi også veldig lyst på enda flere og lange turer. Nå har vi startet på en tur fra Nordkapp til Sicilia etter E1 ruta. 8000 km skal gjennomføres etappevis i våre ferier. Vi gleder oss og for de som ønsker kan turen følges på denne bloggen.

IMG_3159
På Oksskolten 2016

Bergit

Jeg er 52 år, gift med Per og er mor til 3 kjekke gutter, Sondre, Birk og Brage. I tillegg er jeg matmor til 2 polarhunder, Nuuk og Dakota. Per og jeg bor i Dalsgrenda i Mo i Rana. Jeg jobber i Statnett som driftsgruppeleder, og på fritiden går jeg på tur med hundene mine og er blandt annet turleder i Polarsirkelen Turlag.

Per
Per på tur ned fra Fannaråkhytta 2016

Per

Per er 58 år og jobber som energiteknikker på Mo Industripark. Han er sta, sterk, lojal og liker å jobbe. Per er også i stand til å reparere det meste. Det er egenskaper som kommer godt med på tur.

Nuuk.jpg
Nuuk

Nuuk

Nuuk er 7 år og er av hunderasen Alaska Malamut. Han er sjarmerende, rolig og en trofast hund med stor trekkraft.

Dakota 26.05.16
Dakota som valp

Dakota

Dakota kom til oss i mai i 2016 og er også en Alaska Malamut. Hun er en glad og energisk energibunt som ikke gir seg så lett.