Om oss

Bergit

Jeg er 50 år, gift med Per og jobber til daglig som driftsgruppeleder i Nord Norge i Statnett. Jeg er mor til 3 kjekke gutter, Sondre, Birk og Brage, og matmor til 2 polarhunder, Nuuk og Dakota.

Denne bloggen er laget for at familien og andre som ønsker skal kunne følge oss på vår tur gjennom Norge. Jeg håper bloggen kan bidra til å dele erfaringer og kanskje inspirere noen til å utforske friluftlivet eller følge sine drømmer. Man trenger ikke å gå fra Lindesnes til Nordkapp for å få fantastiske naturopplevelser, avkobling eller trim. Naturen passer for alle, og kan nytes på mange ulike måter.

Drømmen om en lang tur har ligget i bakhodet mitt i mange år. Ungene er blitt store, og jeg er blitt 50 år. Nå er tiden kommet for å realisere drømmen før det er for seint.

Jeg gleder meg meg til en lang tur uten distraksjoner det moderne livet er full av, en tur med tid for ettertanke og refleksjon. Jeg ser frem til kroppsarbeidet, friluftslivet, og tid med Per og hundene. Jeg gleder meg også til å teste meg selv og mine egne grenser. Hva tåler egentlig en «gammel» kropp.

IMG_3159
På Oksskolten 2016

Per

Per er 56 år og jobber som energiteknikker på Mo Industripark. Han er sta, sterk, lojal og hard arbeidene. Per er også i stand til å reparere det meste. Det er egenskaper som kommer godt med på en tur.

Per
Per på tur ned fra Fannaråkhytta 2016

Nuuk

Nuuk er 4 år og er av hunderasen Alaska Malamut. Han er en sjarmerende, rolig og en trofast hund med stor trekkraft.

Nuuk.jpg
Nuuk

Dakota

Dakota kom til oss i mai i 2016 og er også en Alaska Malamut. Hun er en glad og energisk energibunt som ikke gir seg så lett.

Dakota 26.05.16
Dakota som valp