Om oss

97EAF146-734C-4E69-874C-CE14F95DCAB6

Denne bloggen ble i utgangspunktet laget for at familien og andre som ønsket skulle kunne følge oss på vår tur fra Lindesnes til Nordkapp i 2018/2019. Etter Norge på langs har jeg fortsatt å blogge om andre turer vi har hatt. Nå har vi startet på det neste store prosjektet vårt, Europa på langs i etapper. Fra det prosjektet vil det komme jevnlige oppdateringer på bloggen når vi går.

Jeg håper bloggen kan bidra til å dele erfaringer og kanskje inspirere noen til å utforske friluftslivet eller følge sine drømmer. Man trenger ikke å gå Norge på langs for å få fantastiske naturopplevelser, avkobling eller trim. Naturen passer for alle, og kan nytes på mange ulike måter.

Selv om turen fra Lindesnes til Nordkapp gav oss både utfordringer, frustrasjon og motstand fikk vi også veldig lyst på enda flere og lange turer. Vi bestemte oss derfor for å gå fra Nordkapp til Sicilia etter E1 ruta. 8000 km skal gjennomføres etappevis i våre ferier. Vi gleder oss!

IMG_3159
På Oksskolten 2016

Bergit

Jeg er 52 år, gift med Per og er mor til 3 kjekke gutter, Sondre, Birk og Brage. I tillegg er jeg matmor til 3 polarhunder, Nuuk, Dakota og Rago. Per og jeg bor i Dalsgrenda i Mo i Rana. Jeg jobber i Statnett som driftsgruppeleder, og på fritiden går jeg på tur med hundene mine og er  turleder i Polarsirkelen Turlag.

Per
Per på tur ned fra Fannaråkhytta 2016

Per

Per er 58 år og jobber som energiteknikker på Mo Industripark. Han er sta, sterk, lojal og liker å jobbe. Per er også i stand til å reparere det meste. Det er egenskaper som kommer godt med på tur.

Nuuk.jpg

Nuuk

Nuuk er 8 år og er av hunderasen Alaska Malamut. Han er sjarmerende, rolig og en trofast hund med stor trekkraft når han vil. 

Dakota 26.05.16

Dakota

Dakota kom til oss i mai i 2016 og er også en Alaska Malamut. Hun er en glad og energisk energibunt som ikke gir seg så lett.

Rago

Rago er 3, 5 måneder og kom til oss i mai. Han er meget sjarmerende, lærer fort og vi er blitt veldig glad i han. Rago er, om mulig, en enda større rakett enn Dakota noen gang har vært. Vi er slitne og stolte. Han spurter rundt og produserer arbeid til hele familien. Det lover godt, og vi gleder oss til å følge han.