Dag 32: Søndagstur fra Hindsæter til Lemonsjø

P1020263.JPGVi klarte å ordne skyss ned til Otta med en ansatt på Hindsæter. På Otta fikk vi tak i riktig mat til hundene, og magene ble straks bedre. Vi tenkte at det likevel var greit med en lett dag for hundene når vi hadde mulighet for det så pulkene ble sendt med bil.

P1020269

Uten pulker og med perfekte oppkjørte skispor gikk de 23 km fra Hindsæter til Lemonsjø enkelt unna på noen få timer. Jeg merket godt på hundene at de var blitt mye sterkere siden vi startet, og det til tross for at vi hadde trent begge hundene mye før turen. En annen positiv effekt etter flere uker på tur er at at begge hundene er blitt mer sosialisert. De har møtt nye mennesker og hunder hver dag. Det har gjort dem godt.

P1020274

 

Selv om det var søndag hadde vi også denne dagen sporene for oss selv. Da vi kom til Lemonsjø var det imidlertid mer folk. På Lemonsjø fant vi skitrekk, og det var tydeligvis populært. Vi avsluttet søndagsturen vår på Lemonsjø Fjellstue.

Én tanke på “Dag 32: Søndagstur fra Hindsæter til Lemonsjø”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s