Dag 10: Fra Kringlevatn til Storsteinen

P1010707
Kringlevatn

Nå var det slutt på finværet. Vi startet kl. 08.00 i vind og snø som gikk over til flatt lys. Det var krevende for hundene i den løse snøen og ubehagelig å gå for oss da det var vanskelig å se om det gikk opp eller ned.

Da vi kom så nært Blåsjø at vi kunne se dammen, var det et parti hvor det var bratt og ulendt. Tåka kom i tillegg sigende. Det gjorde det ikke enklere. Per og jeg ble svært uenig om rutevalget og metode for å få pulkene ned. Vi kom oss til tross for uenighetene til slutt ned med alle lemmer og eiendeler hele.

Turen i det bratt partiet hadde tæret på kreftene både fysisk og mentalt. Planen var egentlig å gå til Vassdalstjørn, men vi bestemte oss for å avslutte dagen. Vi tok kurs mot nok en hytte som var eid av Stavanger Turistforeing, Storsteinen.

P1010715

Storsteinen viste seg å være en trivelig og funksjonell hytte som fort ble varm. Det ble en god kveld til tross for uenighetne tidligere på dagen. GPSen viste 14,5 km.

P1010716
Storsteinen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s