Mat på turen

 

En snill venninne kom med kaken som er avbildet ovenfor som vi skal ha med på tur. Det er «rengakaka», bakt av kulturmelk, smør og byggmel. En tradisjon fra Rana, og passer veldig godt på tur for de holder seg i ukesvis. I tillegg smaker de veldig godt med smør og brunost.

5332-7036480053321-rt-bidos-reindeer-soup.jpg

I tillegg til rengakakene har vi gjort det enkelt for oss selv. Vi har kjøpt 500 poser med frysetørket mat, mange pakker lettkokte havregryn og mye sjokolade.

havregryn

Mange som går Norge på langs lager sin egen tørrmat. De kutter opp grønnsaker og kjøtt som de tørker i ovnene eller i en tørker. Jeg har forsøkt, men det var mye arbeid. Dessuten smakte det jeg laget ikke så veldig bra, og i tillegg erfarte jeg at det gikk mye bensin til primusen for å koke kjøttet som var tørket spiselig. Vi valgte derfor den dyreste, men enkleste løsningen. Noe tastetrykk på pcen og  maten kom med posten på døra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s