Mat på turen

Rett i koppen.pngEn snill venninne kom med disse kaken som vi skal ha med på tur. Det er «rengakaka», bakt av kulturmelk, smør og byggmel. En tradisjon fra Rana, og passer veldig godt på tur for de holder seg i ukesvis. I tillegg smaker de veldig godt med smør og brunost.

Borstet fra disse rengakaken har vi gjort det enkelt for oss selv. Vi har kjøpt 500 poser med frysetørket mat, mange pakker lettkokte havregryn og mye sjokolade.

5332-7036480053321-rt-bidos-reindeer-soup.jpg

Mange som går Norge på langs har laget sin egen tørrmat. Jeg har forsøkt, men det var mye arbeid, og for å være ærlig smakte det ikke så bra. I tillegg måtte vi bruke masse bensin på primusen for å koke kjøttet spiselig. Etter den erfaringen var valget lett. Noe tastetrykk på pcen og  maten kom med posten på døra.

havregryn

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s