Da er vi i gang

Da var endelig dagen kommet som vi har planlagt og ventet på i flere år. I morgen starter vi å gå, og i dag kunne vi signere i Norge på langs protokollen i vokterboligen på Lindesnes.

Jeg kunne ikke kommme meg fort nok i gang, men jeg var ikke alene. Etter 3 dager i bil for å komme seg så langt sør som det er mulig i Norge, var hundene ikke til å styre. De var klar for tur og de forstod at noe bra var på gang.

Endelig skal drømmen om en lang tur realiserers. Vi skal slite, sanse, nyte, tenke, ha tid sammen, og oppleve vakker natur. Vi skal glede oss over fritiden, friluftslivet og neste måltid. Norge, nå er vi i gang.

P1010574

 

10 kommentarer om “Da er vi i gang”

      1. Ja, det er meg ja. Noe annerledes vær dere har enn det var på Svartisen, var en uforglemmelig dag det. Ser dere har mange dager med mye slit pga mye løs snø og vær. Tenkte mye på dere de dagene det var så kaldt og mye vind. Ble sagt på nyhetene at ingen måtte dra på fjelltur! Fint å kunne sjekke posisjonen deres og forstå at det gikk bra. Håper dere for bedre forhold framover. God tur videre.

        Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s