Dag 40: I «trikkespor» fra Dalsbygda til Røros

P1020484.JPG

Vi forlot Dalsbygda i morgensol, og gikk de første kilometerne opp til skiløypa. Derfra fulgte vi flotte skispor nesten helt til Røros. Det var ikke mange å se i løypene i dag ettersom det var første arbeidsdag etter påskeferien. Det vi derimot så mye av var storfugl. Jeg telte 5 tiurer som letta samtidig, og flere røyer. Artig opplevelse, og hundene ble selvsagt gira.

P1020489

P1020496.JPG

Da vi kom ned til Røros var våren begynt å melde sin ankomst på veien. Vi gikk en lang stund med hundene på brøytekanten, men da vi nærma oss sentrum ble det også vanskelig. De to siste km tok vi taxi til Røros hotell, og da vi kom frem viste GPSen 23,6 km.

Røros hotell gir rabatt til medlemmer av Turistforeningen (DNT), men da må rommet være bestilt på nettsida til DNT.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s