Dag 3: Fra Birkeland til Ørevatn

Dagen startet med deilig og lang frokost. Vi hadde begynt å kjenne på stive føtter så det var godt å ta det litt med ro. Dakota var den eneste som var utålmodig etter å komme igang.

Det var heldigvis overskyet og litt regn denne dagen, men temperatur var likevel høy, 19 grader. Vi startet derfor uten hundene. Jeg er ikke vant til at det er så varmt når det regner så jeg hadde selvsagt alt for mye klær på meg. Det ble litt pes oppover bakkene de første 8 km.

Etter 8 km tok vi av på en grusvei og hundene fikk slippe til. Tempoet gikk ned så for meg var det bare å nyte naturen og turen. Landskapet hadde endret seg. Da vi startet var det sørlandsidyll med hvite hus, båt og brygger. Nå var vi kommet lenger opp i landet og sykklet forbi skogkledde åser og gårder.

p1010222.jpg

Siden det var så varmt stoppet vi etter hver 2-3 km slik at hundene kunne bade og avkjøle seg. Mens hundene badet syklet Per tilbake etter bilen. Det tok litt tid, men vi hadde det jo ikke travelt. Etter vel 1 mil syntes vi hundene hadde fått nok i varmen og byttet igjen på å være hundepasser og følgebil for hverandre. Da vi avsluttet for dagen hadde vi syklet 37,5 km og var kommet opp til Ørevatn i Åseral kommune.

P1010211P1010212

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s