Dag 1: Fra Lindesnes til Sprangereid

Da var vi i gang. 2518 km lå foran oss før vi når Nordkapp…

Lindesnes

Jeg må innrømme at da vi kom til Lindesnes fyr og så skiltet med 2518 km til Nordkapp så lurte jeg på om vi hadde tatt oss vann over hodet. Det virket plutselig så lang samtidig kjennte jeg også på en iver etter å komme igang.

Vi tok en kaffe på Lindesnes før hundene fikk på seg nye potesokker og sele. Hundene syntes ikke det var noe særlig med sokker. De tok noen komiske trinn med høye kneløft og forsøkte å riste de av. Heldigvis gikk det bedre da vi kom i gang med syklingen. De ble fort vant til de nye fottøyene.

Vi forsøkte å ta det med ro, men hundene var gira etter flere dager i bil på tur sørover så det gikk unna. Det ble kun noen korte stopp før vi kom til Sprangereid. Da viste GPSen 13 km, og klokka var 21.00. Den første dagen ble avsluttet med en deilig middag på Båthuset ved havet på Båtly ved Sprangereid. Bra start!

P1010194

 

 

2 kommentarer om “Dag 1: Fra Lindesnes til Sprangereid”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s