E1 dag 49: Innspurt til Ritsem

Det regnet og blåste godt i løpet av natta. Jeg var glad jeg hadde satt opp teltet bak en stein. Klokka fire var jeg i gang med å rive teltet. Jeg ville komme meg tidlig til Ritsem. Drømmen var en dusj og en tørr seng.

Den siste rastebua etter ruta var satt opp 10 minutter fra teltet. Kokte meg kaffe der før jeg startet dagens økt.

Jeg var lettet da jeg så Ritsem. Da jeg kom frem til fjellstasjonen var klokka ti, Og GPSen viste 13 km.

Jeg hadde booket et rom på forhånd, men det var selvsagt ikke riktig dag. Det var fult. Kraftstasjonen Ritsem lå ute så fjellstasjonen var fylt opp med anleggsarbeidere. Jeg ble så skuffet. Hva skulle jeg gjøre nå? Stugverten følte nok skuffelsen min, og jeg var nok litt av et syn der jeg stod, skitten, våt, bustete hår og opphovnet øye. Han sa i alle fall at jeg kunne ta en dusj og vaske klærne mine så skulle han se hva han kunne ordne i løpet av dagen. Han ble min helt den dagen. I løpet av ettermiddagen hadde han innlosjert meg sammen med en annen dame. Tørr seng, mat, dusj, rene klær… dagen endte perfekt.

Én tanke på “E1 dag 49: Innspurt til Ritsem”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s