E1 – Europa på langs

Oversikt E1

Selv om turen fra Lindesnes til Nordkapp gav oss mange utfordringer har vi ikke akkurat fått mindre lyst til å gå på tur. Tvert imot lengter vi stadig etter en ny lang tur. Vi ønsker oss flere opplevelser, mer friluftsliv, kroppsarbeid, den gode mestringsfølelser, vind i håret, lukten, stillheten og lydene, og den fantastiske følelsen du får i kroppen etter en dag ute på tur.

Nå vil vi ha et nytt prosjekt, og valget ble E1 – «Europa på langs».

E1 – «Europa på langs» er en langdistanse rute som går fra Sicilia til Nordkapp. Ruta er ca 8000 km og går gjennom Italia, Sveits, Tyskland, Danmark, Sverig og Norge. E1 er beskrevet på nettstedet traildino.com, og her har vi funnet vårt neste mål.

Det er et voldsomt prosjekt for oss, men vi har bestemt oss for å dele turen opp i mindre etapper. Jeg kan ikke regne med å få mer enn 3-4 uker fri sammenhengende fra jobben min så nå vet vi hva vi skal gjøre i feriene de 10 til 15 neste åra 🙂

Planen var å begynne på Sicilia og gå nordover til høsten, men på grunn av koronapandemien har vi bestemt oss for å begynne på Nordkapp og gå sørover. Start datoen er satt til 20. august 2020. Vi gleder oss!

3 kommentarer om “E1 – Europa på langs”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s