E1 – Europa på langs

Oversikt E1

Selv om turen fra Lindesnes til Nordkapp gav oss mange utfordringer fikk vi ikke akkurat mindre lyst til å gå på tur. Tvert imot, vi lengtet stadig etter en ny lang tur. Vi ønsket oss flere opplevelser, mer friluftsliv, kroppsarbeid, den gode mestringsfølelsen, vind i håret, lukten, stillheten og lydene, og den fantastiske følelsen og roen du opplever i kropp og sinn på en slik tur. Det måtte bli et nytt prosjekt, og øverst på ønskelista stod, E1 – «Europa på langs».

E1 – «Europa på langs» er en langdistanse rute som går fra Sicilia til Nordkapp. Ruta er ca 8000 km og går gjennom Italia, Sveits, Tyskland, Danmark, Sverige og Norge. E1 er beskrevet på nettstedet traildino.com, og her har fant vi vårt neste mål.

Det er et voldsomt prosjekt for oss, men vi har bestemt oss for å dele turen opp i mindre etapper. Jeg kan ikke regne med å få ta mer enn 3-4 uker fri sammenhengende fra jobben min så nå vet jeg hva jeg skal gjøre de neste 10-15 årene i feriene mine.

Planen var å begynne på Sicilia og gå nordover, men på grunn av koronapandemien bestemte vi oss for å begynne på Nordkapp og gå sørover. Vi startet på dette prosjektet 14. august 2020.

3 kommentarer om “E1 – Europa på langs”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s