Dag 71: Dryg tur fra Røssvatnet til Kåtaviken

P1030554

Denne dagen startet også med 15 minus og sola på vei opp. Vi forlot hytta vår i Røssvatnet og gikk inn i Spjeltfjelldalen. Det var kjente omgivelser. Denne veien hadde vi gått mange ganger, og ruta er også tidligere beskrevet i blogg under kategorien «Andre turer».

P1030562

Det var mye spor å se av både rev, ryper og hare. Og en og anne rype fløy stadig opp foran oss.

P1030561

P1030565

Selv om sola skinte var det kaldt, og med en vind på 4-5 m/s var det godt å komme «inn» når vi skulle spise. Hva skulle jeg gjort uten vindsekken (som vist på bilde ovenfor)? Den var helt nødvendig for at spesielt jeg skulle ha det behagelig når vi rastet.

Vi hadde egentlig planlagt at vi skulle overnatte på Gressvasshytta, men siden det var fint vær, og værmeldingen fremover var svært dårlig fortsatte vi over Gressvatnet og inn i Sverige.

P1030570.JPG

I Sverige så vi dagsferske jervespor, men ingen jerv.

P1030566

Klokka var 17.00, og det var mørkt da vi kom frem til E12 ikke langt fra Kåtaviken i Sverige. Vi hadde gått 31 km og var lykkelig. Det var meldt at det skulle komme et ufyselig vær dagen etter, men hva gjorde vel det? Vi skulle heim å dusje, spise og samle krefter mens været fikk gjøre seg ferdig.

 

 

2 kommentarer om “Dag 71: Dryg tur fra Røssvatnet til Kåtaviken”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s