Drømmen om en lang tur

I mange år har jeg tenkt at å gå Norge på langs måtte være noe man burde unne seg. Tenk å ha fri fra det «vanlige» livet i mange uker i strekk og kun levet i friluftslivet på heltid. En reise gjennom Norges vakre natur, men også en reise inn i seg selv. En tid for ettertanke og refleksjon.

Snart er jeg 50 år. Da vil jeg forsøke å realisere denne drømmen. Med på turen vil jeg ha med min trofaste mann, Per. Per og jeg har vært på mange turer sammen. Vi har hatt både fine turer, lette turer og krevende turer med og uten barn. Denne turen planlegger vi uten barn. Den yngste sønnen vår er snart ferdig på ungdomskolen. Da kan vi tillate oss å gi litt slipp på foreldrerollen og rett og slett gå fra Lindesnes til Nordkapp i noen måneder. Jeg gleder meg og er utrolig spent.

3 kommentarer om “Drømmen om en lang tur”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s